Párolt ételek
Afrikai harcsa rákraguval
Borban párolt sertésborda
Branzino al vapore
Butter Chicken
Béka kucsmagombával
Channa Masala
Csáky rostélyos
Cápa zöldséges raguval
Fehérborban párolt lazac
Fehérborban párolt tőkehal
Fekete kagyló Livornese módra
Fekete kagyló provance-i módra
Fekete kagyló zöldségmártással
Feketekagyló fehérborban
Feketekagyló fokhagymás paradicsommal
Feketekagyló fokhagymásan
Feketekagyló fűszeres paradicsommártásban
Gesztenyés párolt őz
Illatos gomba tésztafészekben
Khukura ko Bhutua
Lecsós sertésszelet
Malmédy csigák
Pulykacomb Marengo módra
Pácolt csirkecomb
Párolt aszalt szilva
Párolt báránycomb
Párolt csicseriborsó
Párolt csirke
Párolt fekete kagyló
Párolt fokhagymás báránycsülök
Párolt jérce
Párolt káposzta
Párolt lazacderék
Párolt marhanyelv
Párolt pulykacomb
Párolt szarvas
Párolt zöldségek
Párolt őz
Szarvas vadasan
Sáfrányos kékkagyló
Tejszínes-gombás borjúszelet
Tejszínes-spárgás csirkemell
Tiroli rostélyos
Tonhalfilé citromos vajban párolva
Tőkehal Bartholomew módra
Tőkehal kagylómártásban
Zöldségekkel párolt birkanyak